Johanna Tukiainen sai tänään kohtalotovereita

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maan tällä hetkellä tunnetuin höpöhöpö-julkkis Johanna Tukiainen makaa lehtitietojen mukaan parhaillaan sairaalan teho-osastolla, jossa hän taistelee elämästään malarian kourissa.

Tukiainen sairastui malariaan matkustaessaan äskettäin Gambiaan ilman asianmukaisia rokotuksia. Suomeen palattuaan hän joutui sairaalaan ja on ollut siitä lähtien hoidettavana teho-osastolla. Hänen Julia-siskonsa mukaan Tukiainen on ollut jopa hengityskoneessa ja dialyysihoidossa.

Aamulehti uutisoi tänään, että Johanna Tukiainen ei ole malariansa kanssa yksin. Pelkästään tänään Suomessa on lehden mukaan tullut ilmi kaksi uutta malariatartuntaa. Määrä on merkittävä, sillä koko vuoden aikana vain kymmenellä suomalaisella on todettu malaria.Kahdeksan heistä on matkaillut Gambiassa ja kaksi Senegalissa ennen sairastumistaan.

Sairastuneilla ei ole ollut asianmukaista malarian estolääkitystä tai heillä oli vääränlainen lääkitys. Lisätietoja oikeasta lääkityksestä löytyy muiden muassa kyseisestä Aamulehden artikkelista ja tietenkin lääkäreiltä.