Latinohurmuri Juanes putsasi palkintopöydän

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessakin varsin suosituksi noussut latinomaailman supertähti Juanes juhli eilen illalla Latin Grammy -gaalassa Houstonissa, Yhdysvalloissa. Kolumbialainen poppari sai yhteensä viisi palkintopystiä.

– Tämä on uskomatonta. Miljoonat kiitokset. Minun pitää kiittää isääni, joka on taivaassa, Jumalaa, lapsiani. Kun olin hyvin nuori, perheeni opetti minut kuuntelemaan latinomusiikkia. He ovat kaikki olleet innoittajiani, Juanes kertoi kiitospuheessaan.

Juanes oli ehdolla viidessä kategoriassa ja voitti ne kaikki. Hänet palkittiin parhaasta kappaleesta Me Enamora, parhaasta albumista La Vida… Es Un Ratico sekä parhaana miespopparina ja parhaasta musiikkivideosta.

Gaalaillan avausesiintyjänä nähdyn Juanesin kirjahyllyä koristaa nyt yhteensä jo 17 arvostettua Grammy-palkintoa. Aikaisempaa ennätystä hallussaan pitänyt latinomaailman supertähti Alejandro Sanz jäi nyt saavutuksesta jälkeen kolmella pystillä.