Leningrad Cowboysin ja Puna-armeijan kuoron konsertti loppuunmyyty

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viiden vuoden tauon jälkeen legendaarinen parivaljakko Leningrad Cowboys ja Puna-armeijan kuoro konsertoivat jälleen yhdessä. Ryhmät nousevat lavalle lauantaina 22. marraskuuta.

Tötterötukat ja 40-jäseninen huippukuoro kohtaavat toisensa konsertissa Lempäälän Ideaparkissa. Liikekaupunkiin on järjestäjän mukaan myyty 6.500 lippua, eli konsertti on loppuunmyyty.

– Tiedossa on takuulla ainutlaatuinen ja viihdyttävyydessä vertaansa hakeva ilta. Tämä konsertti tullaan muistamaan pitkään, siinä missä Leningrad Cowboysin ja Puna-armeijan kuoron aiemmatkin Suomen konsertit, Ideaparkin tapahtumista vastaava Joonas Ruolahti kertoo.

Suomessa Leningrad Cowboys & The Red Army Choir esiintyivät viimeksi elokuussa 2003, jolloin Helsingin Senaatintorilla järjestettiin näyttävä Global Balalaika Show-konsertti. Yleisön harras odotus palkittiin silloinkin ruhtinaallisesti, sillä yhtyeen vierailijoina nähtiin peräti 120 esiintyjää.