Tässä ovat maailman kuumimmat alusvaatemallit

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmalla ehkäpä tunnetuin naisten alusvaatemerkki on – ainakin miesten keskuudessa – Victoria’s Secret, jonka brändillä on oma lehtensä ja kuvastonsa sekä tietenkin myös parhaimmat ja kauneimmat bikinineitokaiset.

Nyt supermalli Heidi Klum on käväissyt Miami Beachilla lomailemassa varsin näyttävässä seurassa. Hänen kanssaan katukuvaa kaunisti nimittäin kymmenkunta Victoria’s Secret -kaunotarta. Kyseessä oli lomailun lisäksi osittain myös työreissu, sillä alusvaatemallit esiintyivät tällä kertaa täysissä pukeissa ja jakoivat halukkaille nimikirjoituksia ja poseerasivat valokuvissa.

Lauantaina ryhmä nähdään jo seuraavan kerran catwalkilla, kun kaunottaret osallistuvat perinteiseen muotinäytökseen Miamissa. Katso neitokaisten kuvat tästä!