BB-Anniina pysyi selibaatissa Johanin ”seisokista” huolimatta

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa erotiikkabileiden jälkeen BB-Anniina ja BB-Johan pääsivät viettämään yhteistä yötä talon yläkerran sviittiin. Heille oli kannettu huoneeseen runsaasti liukasteita, hierontaöljyjä ja vartalomaalia.

Pian sviittiin päästyään pari alkoi maalailla toisiaan vartalomaalilla, mutta he pääsivät nopeasti ykköspesälle ja aloittivat suutelemisen. Johan sai kuitenkin kokea karvaan pettymyksen, kun Anniina ei kovasta lämmittelystä huolimatta suostunut menemään pidemmälle.

– Nukutaan sit vaan lusikassa, eiks ni? Ku ollaan täällä, Anniina totesi.

– Haluaisin kääntää sinut selälleen ja antaa sun nauttia kaikesta, kaikesta, Johan vonkasi.

– En voi kieltää etteikö olis sellainen fiilis, Anniina myönsi.

– Ykkösen mä pystyn tekeen ettei kukaan nää, mut siinä on huono puoli se, että sää saat ja mää en, Johan naureskeli ja halaili Anniinaa.

– Mitäs mä saan tehdä, mitä mun pitää tehdä?, Johan kysyi toiveikkaana Anniinalta

– Ei mitään, olla vaan ihan rauhassa. Mä tiedän, et jos mä en nyt rauhotu, niin… Mä oon päättäny olla rauhassa täällä talossa. Mä päätin sen siitä, kun mä astuin tänne ja se on pitäny sen 9 viikkoo, Anniina paljasti.

Anniinan sanoista huolimatta Johan jatkoi lähentelyään. Samalla miehen päällä ollut peitto valahti pois ja miehen ”seisokki” paljastui kameroille. Johan kampesi Anniinan päälle ja yritti edelleen saada naista innostumaan.

– Et sä saa käännettyä mun päätä, Anniina sanoi, mutta vastasi kuitenkin miehen suudelmiin.

Johan yritti hetken, kunnes Anniina pyysi miestä siirtymään hänen viereensä. Pari jotkoi suutelemista vierekkäin.

– Kyl mä aina voin pari pusua vaihtaa, mut ei sen enempää, Anniina kommentoi vielä, kun kaksikko hiljentyi nukkumaan. Pari nukkui yön lähekkäin toistensa syleilyssä.