BB-Henna ja Tero yhdessä sviittiin – Tuuli raivostui

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talon väki on tänään jaettu kahteen ryhmään. Pokeripelin voittaneet saavat luksuskohtelua elokuvan, naposteltavan ja illallisen merkeissä. Hävineet jäivät ilman hemmottelua.

Isoveli kutsui Anniinan päiväkirjahuoneeseen. Sieltä palattuaan hän ilmoitti asukkaille, että ensi yöksi sviittiin ovat menossa yöksi BB-Henna ja BB-Tero. Uutinen tuli täytenä yllätyksenä Tuulille, joka on ollut Teron kanssa kuin paita ja peppu.

Tuuli raivostui kuulemastaan ja purskahti itkuun. BB-Alex ja BB-Anniina tulivat lohduttamaan murtunutta neitokaista. Pian Tuuli kuitenkin rauhoittui, mutta vuodatti vielä myöhemminkin useaan kertaan kyyneleitä.

Tuulin pahan olon takana on lisäksi eilinen raju kissatappelu Hennan kanssa. Tuuli tuli mustasukkaiseksi, kun Henna kiinnitti itsensä käsiraudoilla Teroon. Hennan ja Teron yhteinen yö oli tämän jälkeen neitokaiselle liikaa.

– Mä en ole tottunut näihin puukkoihin, mitä täällä tulee jatkuvasti mulle. Tää päivä on nyt top kolmosessa kun puhutaan huonoimmista päivistä täällä. Aiemmin ajattelin että tää olis top vitosessa, mutta tää onkin top kolmosessa, Tuuli valitti.

Myös Tero oli selvästi pahoillaan Isovelin käskystä. Mies suuntasikin hetkeksi ulos purkamaan pahaa oloaan kävelemällä. Pian hänen seuraansa liittyi kuitenkin Henna.