Arnold ”kuvernaattori” Schwarzenegger Conan-leffaan?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kehonrakennuksesta ja toimintaelokuvista tunnetuksi tullut supertähti Arnold Schwarzenegger toimii nykyisin Kalifornian kuvernöörinä ja on saavuttanut myös poliitikkona suuren suosion. Pian hänet voidaan ehkä nähdä vielä kerran valkokankaalla.

Schwarzenegger tähditti vuonna 1982 suuren suosion saanutta Conan – barbaari -elokuvaa, josta muodostui maailmanlaajuinen ilmiö figuureineen, televisiosarjoineen ja sarjakuvalehtineen. Nyt tuotantoyhtiö suunnittelee tuovansa Conanin vielä kerran valkokankaalle ja leffaan on nyt hakusessa alkuperäisen elokuvan tapaan itse kuvernaattori Arnold Schwarzenegger.

Elokuvan tuottaja Avil Lerner kertoi Moviehole-julkaisulle, että hän on jo esittänyt Schwarzeneggerille tarjouksen pienestä cameo-roolista elokuvassa. Tähän mennessä Arnold ei ole kuitenkaan hyväksynyt tarjousta. Tuottaja veikkaa syyksi, ettei kuvernööri voi ottaa vastaan palkkashekkiä elokuvasta ja hän tarjoutuukin lahjoittamaana summan hyväntekeväisyyteen.