BB-Henna passitetaan kotiin murskatappiolla

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa vietetään parhaillaan jännittäviä hetkiä, kun asukkaat odottavat tietoa tänä iltana häädettävästä asukkaasta. Äänestyksessä ovat tällä viikolla BB-Henna ja BB-Tero. Lopputulos on kuitenkin jo selvä.

Häätöäänestyksen tilanne on tällä kertaa ennätysmäisen selvä, sillä Hennan ja Teron ero on tällä hetkellä lähes 50 prosenttia. Tätä eroa ei voida äänestämällä enää kuroa umpeen. Näin ollen Henna passitetaan tänään kotiin vain kymmenen päivän visiitin jälkeen ja Tero jää BB-taloon hoitamaan värikästä suhdettaan Tuuliin.

BB-Henna otti lyhyestä vierailustaan kaiken irti ja ehti aiheuttaa paljon hämminkiä ja ihmetystä sekä talossa että sen ulkopuolella. Juhlimista ja julkkisten kanssa hengailua harrastava neitokainen totesi jo muutaman ensimmäisen päivän jälkeen ettei tule toimeen muiden asukkaiden kanssa. Hennan edesottamuksista talossa voi lukea lisää tästä!