BB-Niko haukkuu Janne Katajan ja BB-Kakin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Big Brother -talossa ennakkosuosikiksi taannoin noussut BB-Niko joutui jättämään talon ennen aikojaan erään yöllisen raivonpurkauksensa takia. Sittemmin hänet on nähty kuitenkin televisioruuduissa BB Game -ohjelmassa.

Nyt Niko on käsitellyt Big Brother -kokemuksiaan jälleen IRC-Gallerian blogissaan. Mies sivaltaa erityisen kovasti ohjelman tuotantoyhtiötä ja Big Brother Extra -lähetysten juontaja Janne Katajaa, joka pyrkii Nikon mukaan vain mustamaalaamaan häntä.

– Talosta poistamisen jälkeen minuun otettiin vielä yhden kerran yhteyttä. Tarkoitushan oli siis vielä viimeisen kerran saada mustamaalattua minua Jannen johdolla Extrassa, Niko kirjoitti.

– On kuitenkin säälittävää että sinua vedetään vieläkin 6-0 illan Extrassa ja vieläpä juontajan saattelemana. Vai olisiko niin että vierailla ei saa olla mielipiteitä tuotannon suosikeista?

Toissapäivänä Katajan vieraana nähtiin BB-talossa aiemmin itsekin asunut Kaki. Hän kommentoi talon asukkaita ja Nikoa, joka oli Kakin mukaan ”tyttömäinen vasuri”. Niko ei itse juuri pitänyt kommentista ja latasikin blogissaan takaisin.

– Ei se Kaki minunkaan lemppari ollut. Mutta ehkä se on niin miehekästä käytöstä sitten, jos kokonaisen tuotantokauden koitti erään vaalea verikön pöksyihin. Siinä kuitenkaan onnistumatta. Loistavaa! Ei mennyt hukkaan sinunkaan kautesi.