BB-Niko IRC-Galleriassa: Olen ihastunut muusikkoon!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Big Brother -talossa asustellut ja talosta aggressiivisen käytöksen takia ennen aikojaan häädetty BB-Niko toimii nykyisin Big Brother Game -ohjelman juontajana yhdessä Cheryllin kanssa.

Nyt Niko on kertonut kuulumisiaan blogissaan, jossa hän paljastaa muiden muassa ihastuneensa.

– Tällä hetkellä fiilis on mahtava. Olen ihastunut. Oi, nyt vain jännityksellä katselen mitä tulee tapahtumaan.. Oon vaan niin kovin hölmö näissä jutuissa. Mutta hiljaa hyvää tulee. Ja kukapa ei muusikon eteen tekisi parastaan? Niko kirjoittaa.

Ihastuksensa henkilöllisyyttä tai sukupuolta Niko ei kirjoituksessaan vielä paljastanut. Taannoin nettikeskusteluissa veikkailtiin, että Nikon ja BB-Minnan välillä olisi suhde, kun Minna kertoi päätyneensä Nikon kanssa samaan sänkyyn. Minna kuitenkin kiisti suhteen, joten hänestä tuskin on kyse Nikon kirjoituksessa.