Supertähtien gaala päättyi katastrofiin: ”Verta oli joka puolella!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lontoossa lauantai-iltana järjestetty vuosittainen Urban Music Awards -palkintogaala päättyi kaaokseen ja joukkotappeluu, jonka aikana kolmea ihmistä puukotettiin. Yksi loukkaantui vakavasti ja kaksi lievästi.

Jättimäisellä 02 Arenalla, eli Domella, järjestetyn tapahtuman vip-tiloissa oli paikalla noin 300 vierasta. Puukotusten jälkeen poliisi saapui paikalle ja sulki juhlatilan niin, ettei kukaan päässyt poistumaan paikalta puoleentoista tuntiin, Guardian-lehti uutisoi.

Tapahtumassa olivat esiintymässä muiden muassa Leona Lewis, Estelle, Adele, Dizzee Rascal ja Duffy. Silminnäkijöiden mukaan tilanne alkoi, kun noin 30 ihmistä aloitti joukkotappelun noin kello 22.00 aikaan. Kahakassa käytettiin aseina esimerkiksi shampanjapulloja ja tuoleja. Tilanne oli kaoottinen.

– Tulin auditoriosta ja huomasin, että verta oli joka puolella. Pöydässä istunut nainen oli yltä päältä veressä. Ilmeisesti puukottaja tai uhri oli juossut naisen ohi, silminnäkijä kertoi lehdelle.

– En nähnyt mistä se alkoi, mutta yhtäkkiä huomasin shampanjapullojen ja tuolien lentävän ilmassa ja suojauduin pöydän alle, toinen paikalla ollut kertoi.

Silminnäkijät kertoivat nähneensä myös käsiaseita, mutta raporttien mukaan niitä ei kuitenkaan käytetty. Uhrien vammat eivät ole hengenvaarallisia. Vielä ei ole tietoa ketkä supertähdistä olivat paikalla välikohtauksen sattuessa. Kutsuvieraslistalla olivat muiden muassa Amy Winehouse, Craig David, Mica Paris, Sienna Miller, Dwaine Chambers ja Ian Wright.