P. Diddy C.S.I. Miami -sarjan tähdeksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu hiphop-tähti Sean Combs, eli Puff Daddy, Diddy ja P. Diddy, on laajentanut uraansa monien muiden hiphop-artistien tapaan näyttelemisen puolelle. Puffy tullaan pian näkemään myös huippusuositussa C.S.I. Miami -poliisisarjassa.

P. Diddy on tehnyt sopimuksen kahden jakson pituisesta roolista sarjassa, joka on yksi maailman seuratuimpia poliisisarjoja. Combs näyttelee siinä liittovaltion syyttäjää.

Aiemmin C.S.I. -sarjaa on tähdittänyt muutaman sekunnin ajan myös Britney Spearsin ex-aviomies Kevin Federline, joten koviin suuriin saappaisiin Diddy ei ole hyppäämässä. Miehen C.S.I. -jaksot nähdään Yhdysvalloissa ensi vuoden alussa.

Puffy ei ole ensimmäistä kertaa näyttelemässä, mutta kyseessä on ehkä hänen suurin roolinsa tähän mennessä. Aiemmin hän on näytellyt lukuisissa elokuvissa ja televisiosarjoissa, mutta yleensä roolit ovat olleet joko pieniä tai cameoita. Diddy on vilahtanut muiden muassa elokuvissa 8 Mile, Rush Hour, Godzilla, Training Day, Barbershop ja Taxi.