Prinssi Harry halutaan James Bondiksi valkokankaalle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tuorein James Bond -elokuva Quantum Of Solace on vasta saanut ensi-iltansa maailmalla, mutta jo nyt suunnitellaan seuraavia Bond-elokuvia. Päätähti Daniel Craig haluaa tulevaisuudessa päärooliin kuninkaallisen tähden.

James Bondia kahdessa viimeisimmässä 007-elokuvassa näyttelevä Daniel Craig kertoo löytäneensä täydellisen miehen esittämään salaista agenttia. Tuo mies on Prinssi Harry.

Juhlia ja naiskauneutta rakastava aristokraatti Prinssi Harry on nykyisen päätähden mukaan juuri sitä mitä James Bondin roolissa vaaditaan ja siksi Craig haluaisikin hänet seuraajakseen. Daniel tunnustaa oikeaksi kritiikin siitä, ettei hän ole kovinkaan suuri naistenmies valkokankaalla, mutta hänen mukaansa Harry hoitaisi myös sen puolen.

– Minusta Prinssi Harry olisi fantastinen James Bond. Hänessä on hieman lipevyyttä ja hieman vaarallisuutta. Kuten Bond, hänkin on ennalta-arvaamaton ja hän olisi täydellinen rooliin. Harrylla on kaikki mitä rooli vaatisi, Daniel Craig hehkutti The Sun -lehden mukaan.