BB-häätöjen tilanne: Tero jää – Anna lähtee

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa on tällä viikolla hieman erikoinen viikkotehtävä, kun kaikki asukkaat ovat häätöäänestyksessä. Asukkaat eivät itsekään oikein tiedä mitä tehtävän kuvaus todellisuudessa tarkoittaa.

Joka tapauksessa ensi sunnuntaina talosta häädetään kerralla peräti kolme asukasta. Asukkaat näkevät viikon aikana itsekin ensimmäistä kertaa reaaliaikaista tilannetietoa häätöäänestyksestä. Tiistaina kello 15.45 päivitetyn tilanteen mukaan lähdössä ovat Anna, Jarmo ja Johan. Selvästi vahvimmilla ovat tämän hetken tilanteen mukaan BB-Tero ja BB-Anniina.

BB-Johan on ollut tähän saakka monien mielestä kilpailun ennakkosuosikki, mutta näillä näkymin hän on vaarassa pudota talosta kokonaan vain viikko ennen finaalia. Johanin sijaan tällä hetkellä voittajasuosikki näyttää olevan Tero.