BB-Tero väittelyssä: Parisuhde on epäluonnollista!

Big Brother · Stara.fi

Big Brother antoi eilen illalla asukkaille päivätehtävän. Sen mukaan asukkaiden tuli valita itselleen pari ja väitellä valitsemastaan aiheesta. Talon lemmenpari Tuuli ja Tero olivat luonnollisesti yksi väittelevistä pareista.

BB-Tuuli halusi väitellä Teron kanssa seurustelusta ja sinkkuudesta. Hän aloitti toteamalla, että ihminen ei ole luotu elämään yksin ja että hänen mukaansa parisuhde on järkevä ja turvallinen myös taloudellisesti. Teron tuli väittää vastaan ja hän kehuikin vuolaasti sinkkuuden hyviä puolia.

– Voi kaverinkin kanssa harrastaa seksiä. Vaikka viiden kanssa, kenen kanssa paneskelee, BB-Tero totesi Subin mukaan.

Miehen mukaan parisuhde keksittiin aikoinaan, kun vapaan seksin johdosta alkoi syntyä liikaa mustasukkaisuusdraamoja. Teron mielestä ihmiset ovat kuitenkin nykyään hiljalleen palaamassa esi-isiensä tapaan vapaiden suhteiden pariin.

– Parisuhde on ihmisluontoa vastaan, Tero tiivisti sanomansa ja totesi vielä, että sinkut ovat onnellisempia kuin parisuhteessa elävät.

Tuulin ja Teron mielenkiintoinen väittely loppui kuitenkin lyhyeen ja erityisesti Johan olisi halunnut kuulla vielä enemmän Teron mainioita pointteja vapaasta seksistä ja sinkkuelämästä.