Embreach lämmittelee Slayeria

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen Embreach -yhtye on valittu lämmittelemään Suomessa kuun loppupuolella konsertoivan Slayerin yleisöä. Yhtye valittiin Helsingin ja Tampeen keikkojen lämppäriksi demokilpailun perusteella.

Win 15 Minutes Of Fame -kisan voittajana Embreach nähdään molemmilla keikoilla ensimmäisenä esiintyjänä. Demokisassa oli mukana yhteensä kolmesataa bändiä. Yhtye on perustettu jo vuonna 1999, joten kovin uudesta nimestä ei ole kysymys.

Slayer on parhaillaan perinteisellä The Unholy Alliance -kiertueellaan, jossa lavalle nousevat myös hieman uudempia metallimusiikin nimiä. Suomen keikoilla esiintyvät Slayerin ja Embreachin lisäksi myös Trivium, Mastodon ja Amon Amarth.

Kiertueen henkilökunnassa on mukana myös yksi suomalainen valoteknikko.