”Kuollut” teinitähti esiintyy Tanssii tähtien kanssa -finaalissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hannah Montana -menestyssarjasta maailmanmaineeseen noussut ja sittemmin menestyneen musiikkiuran aloittanut teinitähti Miley Cyrus tekee jälleen uuden aluevalloituksen televisiorintamalla.

15-vuotias Miley Cyrus on nimittäin kiinnitetty esiintymään Yhdysvalloissakin suuren suosion saaneen Tanssii tähtien kanssa -kilpailun finaaliin. Neitokainen esittää 25. marraskuuta nähtävässä ohjelmassa kymmenille miljoonille ihmisille uuden singlekappaleensa Fly On The Wall, joka on lohkaistu hänen tuoreimmalta sooloalbumiltaan.

Kaksi päivää esityksen jälkeen Miley Cyrus täyttää 16 vuotta. Syntymäpäiviä juhlittiin tosin jo useita viikkoja sitten hulppeasti varaamalla koko Disneyland tähden ja juhlakansan käyttöön. Mileyn isä Billy Ray Cyrus oli mukana Tanssii tähtien kanssa -kisassa sen neljännellä tuotantokaudella sijoittuen viidenneksi, People-lehti muistutti.

Viimeiset pari päivää Yhdysvalloissa on kohistu huhuista, joiden mukaan Miley Cyrus olisi kuollut auto-onnettomuudessa. Joku oli tunkeutunut popparin viralliseen YouTube-profiiliin ja julkaissut neitokaisen nimellä videon, jossa hänen todettiin menehtyneen. Todellisuudessa Miley on kuitenkin viilettänyt alkuviikon ympäri Hollywoodia. Hengissä tietenkin.