Pelimyynti hurjassa kasvussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen pelimyynti on ollut kuluneen vuoden aikana hurjassa kasvussa, sillä myydyimpien pelien listan myyntiluvut ovat peräti kaksinkertaistuneet viime vuoden vastaavasta ajasta ja listan kärkisijojen pelit ovat myyneet jopa 2,5 enemmän kuin vuosi sitten.

Pelimyyntiä luotsaavan FIGMA-listan ykkösenä debytoi tänään World Of Warcraft: Wrath Of The Lich King, joka sysäsi viime listan ykkösen, Fallout 3:n, kakkossijalle. Erittäin suositun sotapelisarjan uusin osa Call Of Duty: World At War debytoi vasta sijalla kolme.

Myyntilistan nelosenä on Singstar SuomiRock ja viidentenä uusi tulokas Gears Of War 2 sekä kuudentena niin ikään uutena Crash Bandicoot: Mind Over Mutant. PlayStation 3:lle suuren mainoskampanjan siivittämänä julkaistu LittleBIGPlanet debytoi vasta sijalla yhdeksän.