BB-Anna murtui kyyneliin Johanin haukuista

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa on tällä viikolla nähty videoita talon asukkaiden tekemisistä talossa. Talon televisiosta on nähty päiväkirjahuoneen keskusteluja sekä nimeämisten perusteluja. Tänään iltapäivällä nähtiin myös video, joka pahoitti erityisesti Annan mielen.

Videolla BB-Johan, BB-Jari-Matti ja BB-Tero olivat päiväkirjahuoneessa kommentoimassa taloon juuri tulleita Kassua ja Annaa. Miesten kommentit naisten ulkonäöstä eivät olleet mitenkään ylistäviä. Johan heitti räväkimmän kommentin.

– Me toivottiin hemaisevaa ja räväkkää tyttöä, mutta ei saatu. Olisiko mahdollista, että pilaantuneen tavaran voisi palauttaa, Johan sivalsi tulokkaita.

Videota katsomassa olivat nyt myös Johan ja Anna. Johan ei pitänyt kommenttiaan kovinkaan kummallisena ja totesi että se pitäisi ottaa huumorilla. BB-Alex yritti puolestaan torua Johania pinnalliseksi. BB-Anna otti ihastuksensa kommentin kuitenkin raskaasti ja alkoi kyynelehtiä. Neitokainen masentui haukuista ja totesi ettei aio puhua Johanille ja Terolle hetkeen mitään.

– Miten mä oonkaan voinut olla tuollaisen ihmisen kaveri, joka on ajatellut musta noin? Nyt mua revitään koko ajan. Mä en edes tiedä onko mulla enää poikaystävää, Anna valitti Tuulille makuuhuoneessa.

Pian videon jälkeen Johan siirtyi Jarmon kanssa talon pihamaalle ja naureskelu oli vaihtunut jo hieman vakavampaan pohdiskeluun. Mies totesi itsekin saaneensa ”pahaa puukoa” Big Brotherillta. Talon sisällä Tero yritti pelastaa tilannetta leimaamalla kommentit juovuksissa lauotuksi vitsiksi.