BB-yllätys: Johanista tuli asukkaiden inhokki!

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -ohjelman kuluvalla tuotantokaudella erityisesti BB-Johan on ollut valokeilassa monistakin syistä. Joviaali seuramies vaikutti aiemmin olevan myös talon asukkaiden suosiossa, mutta nyt tilanne on muuttunut radikaalisti.

Tällä viikolla suoritettiin valenimeämiset, joissa asukkaat luulivat nimeävänsä asukkaita häätöäänestykseen. Hieman yllättäen äänestykseen olisi joutunut vastoin ennakko-odotuksia BB-Johan. Hänelle oli antanut yhden nimeämispisteen Alex sekä täydet kaksi nimeämispistettä Anniina ja Tuuli sekä Johanin ystäväksi oletettu Tero.

– Toki kaikki haluavat luoda täällä omaa, mutta siinä ei saa ottaa muilta pois. Tärkeimpiä piirteitä täällä on se, ettei lähde tallomaan toisten varpaille päästäkseen itse korkeammalle, Tero perusteli yllättävää valintaansa.

Tällä tuloksella Johan olisi ollut kirkkaasti mukana kuluvan viikon häätöäänestyksessä, mikäli kaikki asukkaat eivät olisi häädettävänä.

Johanin suosion romahtamiseen on monia syitä. Asukkaiden tunnelmiin ovat vaikuttaneet erityisesti se, että Johan on avoimesti kertonut pelaavansa talossa omaa peliään. Oma vaikutus oli myös sillä, että mies lähetettiin asukasvaihtoon Afrikkaan ja sen on jälkeenkin Johan saanut nauttia talossa monenlaisista erioikeuksista.