Jippu Idols-pestistään: Annoin kaikkeni!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ensi sunnuntaina Idols-kilpailun vierailevana tuomarina nähdään laulaja-lauluntekijä Jippu, joka jakoi kilpailijoille samalla myös omia kokemuksiaan musiikkialalta. Kerrottavaa olikin paljon, sillä juttulutuokio venähti peräti kolmen tunnin pituiseksi.

– Tämä oli aikamoinen sessio. Annoin ihan kaikkeni, enempää en olisi voinut antaa. He ovat aivan ihania tyyppejä, ja toivon heille kaikkea hyvää elämässä, Jippu totesi ohjelman verkkosivuilla.

Idols-faniksi tunnustautuva 23-vuotias Jippu oli täysin puolueeton kysyttäessä hänen omaa Idols-suosikkiaan. Laulaja kertoi fanittavansa jokaista tasapuolisesti. Hän itse on seurannut ohjelman kaikkia tuotantokausia tarkasti ja paljasti itsekin harkinneensa osallistumista kilpailuun.

– Halusin laulaa, mutta Idols ei ole juttuni. En kestäisi arvostelua. Kun minulle vähän sanotaan jostain, niin rupean itkemään, Jippu paljasti.

Laulaja kertoo siis omat kommenttinsa Idols-tuomariston vierailevana tuomarina ensi sunnuntain lähetyksessä. Erityisesti hän kertoi kiinnittävänsä huomiota kappaleiden tulkintaan.