Sinkkuäiti-Regina antoi rukkaset molemmille miehille

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tänään nähtiin Sinkkuäidille sulhanen -realityohjelman finaalijakso, jossa sinkkuäidit valitsivat itselleen kahdesta finalistista miehen. Kaikki eivät kuitenkaan päätyneet tällaiseen ratkaisuun.

Turkulainen Regina oli valinnut ohjelman myötä finaaliin Josen ja Jussin, joihin  molempiin hän pääsi tutustumaan hieman paremmin. Sulhaskandidaattien välinen kisa oli koko ohjelman ajan tiukka, mutta lopputulos yllätti varmasti molemmat.

Regina oli nimittäin tehnyt vaikean päätöksen ja tullut lopulta siihen tulokseen, että kumpikaan finaalissa olleista miehistä ei ollut hänen valintansa. Näin ollen hän antoi molemmille miehille rukkaset.

– Kemiaa ei loppujen lopuksi ollut kummankaan miehen kanssa. Ajattelen asian niin, että jos ”sitä jotain”, tunnetta, kipinää, säteilyä ei ole nyt, on sitä turha alkaa odottelemaankaan, Regina perusteli päätöstään ohjelman verkkosivuilla.