BB-Anna pyysi Anniinaa puhumaan poikaystävälleen

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -taloon kesken kauden mukaan tullut BB-Anna seurusteleee talon ulkopuolella. Tai ainakin seurusteli. Talossa hänestä on tullut nimittäin esiin piirteitä, joiden takia Anna pelkää miehen jättäneen hänet.

Parhaillaan käynnissä olevaan viikkotehtävään liittyen asukkaille on näytetty esimerkiksi videota, jolla Anna ensin itkee ikäväänsä, mutta heti sen jälkeen nuolee Johanin huulilta innokkaasti suklaata. Tilanne näyttää kuitenkin kaikkea muuta kuin suklaan nuolemiselta. Anna on muutenkin ollut selvästi kiinnostunut Johanista muutenkin kuin ystävänä.

Neitokainen ymmärtää itsekin mitä videolla haettiin. Hän kertoi katuvansa tapausta kovasti, mutta totesi samalla tekevänsä sen luultavasti uudelleen tilaisuuden tullen. Seurustelukuviostaan masentunut Anna pyysi eilen illalla Anniinaa puhumaan poikaystävälleen, mikäli tämä aikoisi päättää suhteen. BB-Anniina lupautui auttamaan asiassa tarpeen tullen.