Darin feat. Kat DeLuna : Breathing Your Love

Singlet · Stara.fi

Ruotsalaispoppari Darin on lyöttäytynyt uudella singlellään yhteen r&b-hittejä viime aikoina takoneen Kat DeLunan kanssa. Kat nimittäin vierailee Darinin uudella Breathing Your Love -singlellä.

Biisin on Darinille perin ominaista r&b-vaikutteita konepoppia. Tälläkin kertaa biitti on nopea, mutta yleistunnelma vastaa silti hitaampaa tanssikamaa. Soundipuolella vaikutteita on haettu ilmeisesti Intian suunnalta, sillä taustalla vilahtelee sikäläinen pillisoundi.

Kappaleen yleissoundi on jäänyt tai jätetty hieman tunkkaiseksi, mikä ei välttämättä toimi kovin hyvin. Kuulijalle tulee nimittäin tunne, että kaiuttimien edessä olisi märkää talouspaperia tai korvissa jotain ylimääräistä.

Kat DeLuna ei ole kovinkaan paljon esillä varsinaisessa kappaleessa, mutta erityisesti kertosäkeessä neitokaisen vokaalit nostetaan lähes pintaan. Vierailevan vokalistin anti jää siten niin pieneksi, että hänet on otettu mukaan lähinnä nimen saamiseksi levyn kanteen.

Kokonaisuutena biisi kuuluu ”Ihan kiva, mutta…” osastolle. Kertosäkeen taustan synariffi voi nostaa tämän kappaleen klubisoittoon, mutta varma hitti tämä ei ole.

Pisteet 3/5