Happoradio : Puhu äänellä jonka kuulen

Singlet · Stara.fi

Kotimainen rockyhtye Happoradio on tehnyt viime aikoina todella hienoja singlehittejä, kuten Che Guevara ja Hirsipuu. Nyt vuorossa on uudelta albumilta singlelohkaisu Puhu äänellä jonka kuulen.

Happoradio julkaisee pitkästä aikaa slovarin. Yhtye toteuttaa siten kirjoittamatontä sääntöä, jonka mukaan levyn kolmannen singlelohkaisun tulee olla hidas kappale. Bändi tunnetaan erityisesti hienoista melodioistaan, ja tälläkin kerralla odotukset täyttyvät melodian suhteen.

Hittipotkua ei kappaleessa ole aivan yhtä paljon kuin edellisissä julkaisuissa, mutta kertosäe on mielenkiintoinen, koska siinä ei toteuteta kovinkaan vahvasti perinteisiä melodiakaavoja. Kokonaisuutena Happoradion uusi single on hieno ja haikea kokonaisuus, jota on hyvä kuunnella vaikkapa takkatulen ääressä pimenevinä syysiltoina.

Pisteet 4/5