Jordin Sparks : One Step At A Time

Singlet · Stara.fi

American Idol -kilpailun viime vuonna voittanut Jordin Sparks julkaisee nyt kolmannen singlemaistiaisen esikoisalbumiltaan, joka on nimetty artistin itsensä mukaan. One Step At A Time -single julkaistaan virallisesti vasta 26. tammikuuta, mutta kappale on jo nyt soinut radioaalloilla.

Sparksin biisi on erittäin kepeä popraita, joka on toteutettu teemalla ”vähemmän on enemmän”. Soundeja on säästelty tyylikkäästi, eikä biisiä ole tungettu täyteen r&b-musiikin kliseitä. Biisin teeman muodostaa läpi koko kappaleen kuultava yksinkertainen ja tarttuva melodiakuvio. Myös biisin kertosäkeessä on havaittavissa selvää koukkua. Pohjalla rullaava tasabiitti tuo kappaleeseen lisäenergiaa.

Jordin Sparks on julkaissut tyylikkään r&b-hitin, joka toimii hienosto radiossa, mutta version potku ei kuitenkaan riitä tanssilattialle. Singlellä on biisistä mukana myös Jason Nevins Remix, joka on kuitenkin ponnetonta kahden markan peruskamaa. Rizzo Funk Generation -versiossa on jo hieman enemmän yritystä ja tarvittavaa groovea. Alkuperäinen versio on silti selvästi tyylikkäin ja tarttuvin.

Pisteet 4/5