Paris Hilton ja Benji Madden erosivat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywoodin seuratuimpiin pariskuntiin kuuluvat miljoonaperijätär Paris Hilton ja hänen rokkarimiehensä Benji Madden ovat huhujen mukaan eronneet.

Äskettäin vielä perheen perustamisesta haaveillut pari erosi People-lehden saamien tietojen mukaan muutama päivä sitten.

– Paris on surullinen erosta, mutta he olivat kerta kaikkiaan liian erilaisia toisilleen ja halusivat elämältään eri asioita. Benji oli lojaali ja ihana, mutta nyt oli aika päättää suhde, lehden haastattelema nimetön lähde kertoi.

Pariskunnan tiedottaja vahvisti eron eilen.

Paris ja Benji alkoivat seurustella aiemmin tänä vuonna tavattuaan toisensa perhepiirissä. Parisin hyvä ystävä Nicole Richie on kihloissa Benjin veljen Joelin kanssa. Äskettäin selvisi, että pari alkoi seurustella kun Benji oli vielä tahollaan kihloissa poptähti-malli Sophie Monkin kanssa.