Yllytyshullu BB-Jarmo viuhahti alastomana

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talon asukkaat yllättyivät tänään, kun BB-Jarmo viuhahti talossa alastomana. Hän oli Annan ja Johanin kanssa talon kuntoiluhuoneessa, kun BB-Anna ryhtyi yllyttämään miestä.

– Et uskalla hyppiä täällä alasti ja laittaa lunta naamaan. Et ikinä uskalla olla täällä alasti, Anna yllytti.

Yllytyshullu Jarmo riisui vaatteensa välittömästi tämän jälkeen ja lähti viuhahtamaan ympäri taloa. Lunta mies ei kasvoilleen laittanut, mutta esitteli kuitenkin sukukalleuksiaan lähietäisyydeltä juoksumatolla kuntoilleelle Johanille.

Tällä viikolla kaikki asukkaat ovat mukana häätöäänestyksessä. Asukkaat saavat äänestyksen aikana myös väliaikatietoa äänestyksen tilanteesta. Lauantaina kello 15.00 tilanne oli se, että lähdössä olisivat Anna, Jarmo ja Alex. Vahvimmilla ovat tällä hetkellä Anniina ja Tero.