BB-Teron ja Tuulin salaisuus: Seksiä ennen ensisuudelmaa

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa eilen illalla järjestettyjen juhlien lomassa asukkaat pääsivät taas saunomaan ja pulikoimaan ulkoporealtaaseen. Altaassa BB-Tuuli ja BB-Tero kuhertelivat innokkaasti muiden naureskellessa heidän touhuilleen.

Pitkän suudelmasession jälkeen Tuuli paljasti muille asukkaille, että hän ja Tero olivat suudelleet ensimmäistä kertaa vasta pullonpyörityksen yhteydessä. Heti tämän jälkeen BB-Johan laskeskeli, ettei väite voi pitää paikkaansa, koska pari oli harrastanut seksiä ennen sitä.

Tero kuitenkin vahvisti tiedon, jolloin Johan sai varsinaisen hepulin. Mies ryntäsi saunaan kertomaan muillekin, että Tuuli ja Tero olivat harrastaneet seksiä jo ennen ensisuudelmaansa. BB-Anniina järkyttyi uutisesta ja totesi, ettei itse voisi koskaan toimia noin.