Lovex-yhtyettä ei päästetty Venäjälle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tamperelainen rockyhtye Lovex sai perjantaina ylimääräisen vapaan viikonlopun, kun yhtye joutui viime hetkellä perumaan kaksi keikkaansa Venäjällä.

Yhtyeen oli määrä esiintyä lauantaina Arctica Clubilla Pietarissa ja sunnuntaina Gorodissa Moskovassa, mutta keikkareissu tyssäsi alkuunsa, kun bändille ei myönnetty ajoissa viisumeja. Molemmat konsertit olivat jo etukäteen loppuunmyytyjä.

– Olimme Tampereen rautatieasemalla lähdössä reissuun, kun keikkamyyjä soitti, ettei viisumeja ole. Laitoimme karvahatut laukkuun ja suuntasimme baariin, Vivian kertoi Staralle.

– Olimme hoitaneet Venäjän suurlähetystöön kaikki tarvittavat asiakirjat jo viikkoa aiemmin. Sitten sieltä pyydettiin monta kertaa kaikenlaisia uusia papereita, kutsuja ja vakuutuksia, Christian lisäsi.

Keikat on nyt siirretty joulukuun alkuun, mihin mennessä viisumien tulisi olla viimein kunnossa lisäselvityksistä huolimatta. Lovexin parivaljakko vietti kuitenkin lauantai-iltaa välillisesti Venäjä-tunnelmissa, sillä he olivat Pietarin keikan sijaan Lempäälän Ideaparkissa katsomassa Leningrad Cowboysin ja Puna-armeijan kuoron yhteisesiintymistä.