Matti Nykänen juhli BB-asukkaiden kanssa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lempäälän Ideaparkissa järjestettiin eilen Leningrad Cowboysin ja Puna-armeijan kuoron massiivinen yhteiskonsertti, jota oli saapunut todistamaan myös sankka joukko kotimaisia julkkiksia.

Konserttia oli seuraamassa myös suurin osa Big Brother -talosta häädetyistä asukkaista, jotka nauttivat talon antimista vip-tiloissa. Heidän kanssaan illasta nautti myös takavuosien mäkihyppääjätähti Matti Nykänen, joka oli ”vahvassa juhlakunnossa”.

BB-asukit huomattuaan Nykänen suuntasi vip-tiloissa heidän pöytäänsä ja asukkaat ottivat urheilusankarin innokkaasti vastaan. Matti jutusteli pitkään asukkaiden kanssa ja nautti samalla juhlien nestemäisestä tarjoilusta. Erityisen paljon keskusteltavaa Nykäsellä näytti olevan Jari-Matin kanssa.