Poptähti vaihtoi maata aikaeron takia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu r&b-artisti Estelle muutti äskettäin Lontoosta New Yorkiin. Nyt hän on paljastanut muuttonsa varsin erikoisen syyn. Hän pakeni nimittäin aikaerosta johtuvia ”pilasoittoja”.

Viime vuonna John Legendin levymerkille sopimuksen saanut The American Boy -hitin esittäjä kertoi kyllästyneensä siihen, että hänen puhelimensa soi usein öisin Britannian ja Yhdysvaltojen aikaeron takia.

– Minulle soiteltiin hulluihin aikoihin, kuten keskellä yötä ja esimerkiksi neljältä aamuyöllä. Pyysin, että antakaa minun muuttaa sinne asumaan. Olin kyllästynyt myös lentämään edestakaisin Lontoon ja New Yorkin välillä, mikä oli ajan ja rahan tuhlausta, Estelle kertoi Daily Mail -lehdelle.

Ennen muuttopäätöstään puhelut ehtivät valvottaa laulajaa muutaman kuukauden ajan, josta ajasta hän vietti merkittävän osan tosin myös Yhdysvalloissa. Siten muutto rapakon taakse oli hänen mukaansa ainoa järjevä ratkaisu tilanteen helpottamiseksi.