Harry Potterin alaston teinitähti ei kiinnosta katsojia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Harry Potter -elokuvien päätähtenä tunnetuksi tullut brittinäyttelijä Daniel Radcliffe yrittää parhaillaan tehdä läpimurtoa myös amerikkalaisella teatterinäyttämöllä. Broadwayllä parhaillaan esiintyvän tähden ura ei ole kuitenkaan saanut toivottua vastaanottoa rapakon takana.

Radcliffen ensimmäinen suurempi Broadway-esitys on Equus, jossa nuori mies esiintyy myös täysin alastomana. 19-vuotias Daniel Radcliffe esittää näytelmässä 17-vuotiasta koulupoikaa, jolla on pakkomielle hevosiin. Näytelmän lipunmyynti ei ole kuitenkaan lähtenyt käytiin kovin hienosti Broadhurstin teatterissa, jossa näytelmä käynnistyi syyskuussa.

Radcliffe on saanut New Yorkin tunnetusti skeptisiltä kriitikoilta ja katsojilta esityksestään hyvät arvostelut, mutta siitä huolimatta lippukassa ei ole kilissyt odotetusti. Näytelmää on jouduttu esittämään jopa puolityhjille katsomoille.

Equus keräsi vuonna 2007 Lontoon West Endissä pyöriessään hyvin lipputuloja, ja pelkästään ennakkomyynti oli noin kolme miljoonaa euroa. Koko kausi oli tuolloin loppuunmyyty.