Biisintekijä kumoaa Britney Spears -huhut

Viihdeuutiset · Stara.fi

Popmusiikin supertähti Britney Spears julkaisee uuden Circus-albuminsa syntymäpäivänään joulukuun alussa. Albumin sisältämistä kappaleista ja niiden tarkoitusperistä käydään parhaillaan kovaa kädenvääntöä.

Joidenkin tietojen mukaan Britney Spears olisi tehnyt yhden levynsä kappaleista paparazzikuvaaja Adnan Ghalibille, jonka kanssa laulaja tapaili jonkin aikaa taannoin elämänsä vaikeina aikoina. Nyt levyn biisintekijä on kiistänyt väitteet täysin perättöminä.

Us Weekly -lehden mukaan sanoittaja Nicole Morier kertoi aiemmin lehdelle, että levyn Mmm Papi -niminen kappale olisi syntynyt Britneyn suhteesta paparazzikuvaajaan ja kertoi kappaleen olevan poppari lahja miehelle. Nyt Morier on kuitenkin bloggaaja Perez Hiltonin haastattelussa kiistänyt koskaan sanoneensa moista.

– En ole koskaan sanonut noin! Kappale ei ole missään nimessä omistettu Adnanille, enkä edes nähnyt häntä koskaan viime keväänä tai kesänä, jolloin teimme levyä. Kirjoitimme kappaleen huviksemme ja koska halusimme tehdä jotain hullua, Morier korjasi.

Lisäksi biisintekijä toteaa Britneyn olleen levyn teossa todellinen ammattilainen ja supertähden saaneen elämänsä hienosti takaisin raiteilleen.