Paris Hilton juhlii teinitähden kanssa – uusi paras ystävä?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Seurapiirimiljonääri Paris Hilton lukeutuu maailman halutuimpiin bilekumppaneihin, sillä salamavalot välkkyvät ja shampanja virtaa minne hän meneekin. Nyt supertähti on kuitenkin nähty juhlimassa varsin odottamattomassa seurassa.

Paris Hilton nähtiin nimittäin viettämässä iltaa vasta 16-vuotiaan teinijulkkis Crystal Audigierin kanssa. Aiemmin Crystal on bongattu useita kertoja myös Parisin pikkusisko Nickyn seurasta. Tällä kertaa bileparin mukana oli myös Crystalin muotisuunnittelija-isä Christian Audigier.

Taannoin Paris Hilton oli mukana juhlimassa myös Crystalin hulppeita 16-vuotisjuhlia, joten Hilton ei juhlinut teiniystävänsä kanssa nyt ensimmäistä kertaa. Synttäreillä nähtiin aimo kattaus supertähtiä, sillä mukana olivat myös hiphop-tähti T.I., The Pussycat Dolls, Miley Cyrus ja höpöhöpö-julkkis Khloe Kardashian. Kuvia juhlista löytyy esimerkiksi tästä.

Crystalista veikataan Paris Hiltonin manttelinperijää turhien perijätärjulkkisten saralla.