Poptähti Lily Allen riisuttiin tullissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittipoppari Lily Allen osallistui viime viikolla kymmenien muiden supertähtien kanssa Dubaissa hulppean Atlantis-loistohotellin avajaisiin. Matkalla hän joutui kuitenkin tullinaisten erityissyyniin.

Torstaina Arabiemiraatteihin saapuessaan Lily Allen joutui riisumaan vaatteensa tullitarkastuksessa, jossa hänet tutkittiin erittäin tarkasti. Vielä tarkemman tutkimuksen kohtelun joutui kuitenkin laulajan miesystävä Nick Frew, The Sun uutisoi.

Popparin seurueeseen kuului myös näyttelijä Rhys Ifans, jolle Allen paljasti nolon tilanteensa.

– Minut riisuttiin lentokentällä. Se ei ollut paha, mutta Nick sai koko hoidon, Allenin kerrotaan naureskelleen.

Allenin lisäksi Atlantista olivat juhlistamassa muiden muassa Lindsay Lohan, Robert DeNiro, Charlize Theron ja Denzel Washington. Juhlissa esiintymässä nähtiin puolestaan Kylie Minogue. Allenilla oli juhlissa yllään yli 13 miljoonan euron lainakorut.