BB-Tuuli: Ihmisillä on minusta väärä kuva!

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talosta sunnuntaina häädetty BB-Tuuli on viettänyt jo pari päivää siviilissä pitkän kilpailurupeaman jälkeen. Teron kanssa talossa kuherrellut neitokainen myöntää olevansa tiukka osapuoli seurustelussa.

– Seurustellessani aluksi on yleensä pelisääntöneuvotteluja, mutta en mä ole kauhea komentaja, vaikka ihmisillä voi olla sellainen käsitys, Tuuli kommentoi Subille maanantaisessa haastattelussaan.

– Teron kanssa tuli välillä vaikeuksia, mutta se johtui siitä, että kun molemmat olivat ihastuneita, sitä reagoi voimakkaasti. Me myös nähtiin ihan erilailla jotkut jutut. Kumpikaan ei yrittänyt sopia, ja sitten juttu vain paisui.

Talosta päästyään Tuulin äiti on ripittänyt neitokaista talon tapahtumista ja erityisesti Teron kanssa tapahtuneista välikohtauksista. Tuuli totesi haastattelussa myös, että Big Brother -talossa tulee vainoharhaiseksi, jolloin hänkin luuli Teron vain pelaavan kustannuksellaan. Suhteen jatkumista talon ulkopuolella Tuuli ei pidä kovin todennäköisenä.

– Olen ihastunut Teroon, mutta en pidä todennäköisenä, että minusta tulisi sen morsianta.