BB-Sackboy saapui taloon, katso kuva!

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -asukkaat saivat eilen päivätehtäväkseen rakentaa yksi viikkotehtävänä olevan konsolipelin hahmoista todellisessa koossa. Eilinen ilta sujuikin pitkälti askartelun merkeissä, mutta aivan valmiiksi Sackboy ei ei vielä tullut.

Päivätehtävä alkoi, kun varastohuoneen ovi aukesi ja sieltä asteli taloon jättimäinen parimetrinen pelihahmo. Asukkaat saivat vieraansa tulosta varsinaisen hepulin, mutta hahmo tyytyi vain tanssahtelemaan olohuoneessa. Samalla asukkaat saivat myös ohjeet oman hahmonsa tekemiseen.

Hetken kuluttua askartelua ja ideointia vauhdittaakseen BB-Tero ja BB-Johan kävivät hakemassa asukkaille runsaasti olutta. Nestemäisen ravinnnon ryydittämänä hahmo alkoi hiljalleen hahmottua ja iltaan mennessä otus oli jo melkein valmis. Anniina oli erityisen innoissaan Sackboyn valtavasta vetoketjusta. Katso kuva lähes valmiista hahmosta tästä!