Big Brother rankaisi ”oooOOOooo”-hokemasta

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa BB-Tero on tänä vuonna lanseerannut uuden oooOOOooo-hokeman, jota on talossakin kuultu jo kaikkien asukkaiden suusta. Finaaliviikon aluksi Isoveli määräsi juuri tästä syystä vokaalikiellon, josta on nyt langetettu rangaistuksia.

BB-Tero ja hänen lisäkseen myös BB-Jarmo ovat kiellosta huolimatta jatkaneet hokeman käyttämistä. Meneillään olevan viikkotehtävänkin aikana miehet ovat toistaneet sitä ärsyttävyyteen saakka. Nyt siihen on katsojien lisäksi kyllästynyt myös Big Brother -joka määräsi molemmille miehille rangaistuksen.

Tero ja Jarmo passitettiin seisomaan talon terassille, jossa heidän tulee mennä vuorotellen kyykkyyn. Toisen ollessa pystyssä hän sanoo ”oooOOOooo”. Miehet huhkivat tällä tavalla 15 minuutin ajan. BB-Anniina ja BB-Johan katselivat touhua naureskellen vieressä.