Haluatko BB-Hennan riisumaan juuri sinulle? Katso video!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Big Brother -ohjelmasta tuttu BB-Henna, eli Henna Kalinainen, on lupautunut riisumaan hyväntekeväisyyden nimissä vaatteitaan. Hänen poseerauksensa voi nimittäin huutaa Fiksuhuuto.fi -nettihuutokaupasta.

Staran saamien tietojen mukaan voittanut huutaja saa myös kuvata Hennan vähäpukeisena. Tempauksen tuotto lahjoitetaan lyhentämättömänä Hennan valitsemaan hyväntekeväisyyskohteeseen. BB-julkkis on valinnut kohteeksi rintasyöpäpotilaiden hyvinvointia tukevan AidostiElossa.fi -palvelun.

Huudon voittaja ja BB-Henna tapaavat toisensa myöhemmin sovittavana ajankohtana helsinkiläisessä valokuvausstudiossa. Huutoon sisältyy myös hotelliyö Helsingissä – tosin mitä ilmeisimmin ilman Hennaa. Kyseisen huudon esittelyvideo julkaistaan keskiviikkona 26. marraskuuta Fiksuhuuto.fi -verkkosivustolla. Varsinainen huutokauppa alkaa 30. marraskuuta.

Katso Hennan esittelyvideo ensimmäisenä Starasta. Video löytyy artikkelin alta tai tästä linkistä.