Mamma Mia! on ensimmäinen platinaa myynyt DVD – voita se nimmareilla!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supersuositun Mamma Mia! -elokuvan DVD-versiosta on tullut Suomen ensimmäinen platinaa myynyt DVD-elokuva. Tänään julkaistavaa elokuvaa on myyty kauppoihin huimat 110.000 kappaletta, joten samalla se on myös ensimmäinen yli 100.000 kappaleen myynyt kuvatalenne.

Ruotsalaisen ABBA-yhtyeen menestysmusiikkiin perustuvaa musikaalia on esitetty viimeisen yhdeksän vuoden aikana yli 130 kaupungissa ympäri maailmaa. Viime kesänä musikaali taipui myös valkokankaalle Tom Hanksin tuotannossa. Leffan on Suomessa nähnyt jo lähes 400.000 katsojaa, eli se on vuoden katsotuin elokuva.

Starassa on parhaillaan käynnissä lukijakilpailu, jossa palkintona on äärimmäisen harvinainen Mamma Mia! -elokuvan DVD ABBA-tähtien Bennyn ja Björnin aidoilla nimikirjoituksilla varustettuna. Voit osallistua kilpailuun tästä!