Poets of the Fall -yhtyeen Marko juontaa NRJ:llä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositun Poets of the Fall -yhtyeen Marko Saaresto vierailee juontajana Radio NRJ:n iltapäiväohjelmassa joulukuun alussa. Aiemmin tänä vuonna Miran kanssa ovat ohjelmaa tehneet muiden muassa Negativen Jonne Aaron, The Rasmuksen Lauri Ylänen, Apulannan Toni Wirtanen, Cristal Snow ja Anna Abreu.

Poets of the Fall -yhtyeen tarina alkoi vuonna 2003. Yhtyeen uralle mahtuu monenlaista; bändin musiikkia on käytetty mm. maailmanlaajuisesti suositussa tietokonepelissä sekä yhtyettä on jopa pyydetty esiintymään Ateenan olympialaisten avajaisiin. Tämän ohella bändi on onnistunut julkaisemaan kolme albumia, tehnyt useita musiikkivideoita ja keikkaillut samaan aikaan ahkerasti sekä kotimaassa että myös kauempana ulkomailla.

Poets of the Fall julkaisi keväällä kolmannen studioalbuminsa Revolution Roulette. Bändi on keikkaillut kuluneen syksyn aikana aikaisempaa harvemmin, koska jäsenet ovat halunneet keskittyä uuden levyn materiaalin tuottamiseen. Poets of the Fall teki tämän vuoden viimeisen keikkansa marraskuun puolessa välissä, eikä yhtyettä nähdä lavoilla enää ennen ensi vuotta.

Miran kanssa on Radio NRJ:n iltapäiväohjelma, jossa julkisuudenhenkilöt pääsevät Mira Kurosen parina tekemään suoraa nelituntista radiolähetystä. Viikon aikana vieraat ovat intensiivisesti mukana ohjelman suunnittelussa ja osallistuvat aktiivisesti myös tuotantopalavereihin.

Suoran lähetyksen tekemisen tiimellyksessä mielipiteet sekä kommentit ovat aidoimmillaan ja Miran kanssa aikaiseksi on saatu aina mielenkiintoinen sekä ajatuksia herättävä iltapäiväsessio.