Villejä huhuja pedofiilipopparin henkilöllisyydestä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Keskusrikospoliisin vaatimuksesta pedofiliasta epäiltynä viime viikonloppuna pidätetyn suomalaismuusikon henkilöllisyydestä käydään verkossa parhaillaan kiivasta keskustelua.

Palstoilla pidätetyn henkilöllisyydeksi on ehdotettu jo useampia ”varmoja” nimiä, mutta vahvistusta millekään niistä ei ole saatu. Tässä vaiheessa tutkimuksia kyseessä on kuitenkin vasta rikoksesta epäily, joten nimen julkistamiselle mediassa ei ole tässä vaiheessa laillisia perusteluita, vaikka nimi olisikin tiedossa.

Iltalehti kertoi tänään, että kyseessä olisi 31-vuotias suosikkiyhtyeen soittaja, joka olisi pidätetty viime viikonloppuna keikkansa jälkeen. Lehti julkaisi artikkelinsa yhteydessä myös sumennetun kuvan, jonka alkuperäinen muokkaamaton versio löytyi nopeasti verkosta.

Kyseessä ei ole varsinainen ”suosikkiyhtye”, joskin yhtyeen tuorein single on soinut hyvin radioaalloilla. Yhtye ei ollut myöskään keikalla viime viikonloppuna, jolloin pidätyksen kerrotaan tapahtuneen. Lisäksi kuvan henkilö on yhtyeensä laulaja, vaikka Iltalehti kertoi pidätetyn olevan yhtyeen taustalla soittava muusikko.

Staran saamien tietojen mukaan kyseinen henkilö on kuitenkin keikkaillut oman yhtyeensä lisäksi viime aikoina myös duona sekä yrityskeikkoihin keskittyneen helsinkiläisyhtyeen kanssa.