BB-Johan: Hotellista pitää aina varastaa jotain

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talon pitkä ja pitkästyttävä päivä oli kääntymässä eilen illalla yöksi, kun asukkaat siirtyivät löhöilemään makuuhuoneen puolelle. Anniinan petaillessa sänkyään Johan teki käytöstapoihinsa liittyvän mielenkiintoisen paljastuksen.

Tamperelaismiehen mukaan hotelleissa asuessaan hotellihuoneesta tulee aina ottaa mukaan jotain muistoksi.

– Aina kun oot hotellissa käymässä niin sun pitää rullata jotain, BB-Johan totesi.

– Ai jaa, en ole tiennyt tuollaista, BB-Anniina ihmetteli.

– Aina. Kaukosäätimestä asti, BB-Jarmo komppasi Johania.

Asukkaat ovat asuneet taloon mennessään Helsingin keskustassa sijaitsevassa hotellissa, jonne he suuntaavat myös ensi sunnuntaina finaalilähetyksen jälkeen. Tämän paljastuksen perusteella erityisesti Johanin ja Jarmon huoneisiin kannattaa tehdä erikoisen huolellinen tarkastus.