BB-Risto iski Idols-Nicoa avokämmenellä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Big Brother -ohjelman kuluvalla tuotantokaudella ensimmäisenä talosta häädetty ja sittemmin myös kunnallisvaaliehdokkaana ollut BB-Risto joutui taannoisella laivaristeilyllä välikohtaukseen Idols-ohjelman ensimmäisellä tuotantokaudella vilahtaneen Nicon kanssa.

Risto Kuoppala oli MTV3:n Viihdeuutisten mukaan ojentanut muille asukkaille aamiaisella hävyttömyyksiä huudellutta laulajaa. BB-Risto läimäisi Nicoa pari kertaa avokämmenellä.

– Nico oli aukonut kaikille päätään, oli vain ajan kysymys, milloin jollakulla napsahtaa päässä. Hän hyökkäsi erityisesti heteroita vastaan, haukkuen heteroita huonommaksi ihmiskunnaksi, Risto perusteli tapausta.

Silminnäkijöiden mukaan Nico olisi ilmoittanut haastavansa Riston oikeuteen tapauksen johdosta. Hän itse suhtautui kuitenkin moiseen uhkaukseen rennosti ja uskoo, että ”avokämmenellä sipaisu” ei riitä oikeusjutun nostamiseen.