Britney Spears upeampana kuin vuosiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Popmaailman supertähti Britney Spears on viimeisen parin vuoden aikana käynyt henkilökohtaisen elämänsä puolella niin pohjamudissa, että monet tähden fanitkin uskoivat masennuksen päättyvän huonosti.

Toisin kuitenkin kävi, sillä useiden vieroitushoitojen, sairaalahoitojen, avioeron, huoltajuuskiistan ja muiden värikkäiden vaiheiden jälkeen Britney Spears on nyt paremmassa kunnossa kuin vuosiin. Viime kevään ja kesän aikana koko ajan paremmin voinut laulaja on nyt saanut uuden levynsä valmiiksi ja muutenkin elämänsä taas raiteilleen.

Uuden Circus-albuminsa syntymäpäivänään 2. joulukuuta julkaiseva Britney Spears poseeraa Rolling Stone -lehden joulukuun numeron kannessa ja sisäsivuilla upeissa kuvissa. Otokset eivät varsinaisesti tihku seksiä, mutta ne esittelevät nauravan ja hyvinvoivan tähden. Katso kuvat tästä!