Superkuuma Megan Fox sekoili haastattelussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Transformers-elokuvasta supertähdeksi noussut ja taannoin maailman seksikkäimmäksi naiseksi äänestetty näyttelijätär Megan Fox on paljastanut omaavansa erikoisen pakkomielteen.

Erikoisessa lausunnossaan Megan Fox yllätti toimittajat paljastamalla pakkomielteensä High School Musical -elokuvien tähteen Zac Efroniin. Kaunotar kertoi, että hän ja Efron ovat todellisuudessa yksi ja sama henkilö. Hänen mukaansa Zacista tulee Megan, kun hänelle laitetaan peruukki päähän.

– Zac Efron on pakkomielteeni. Me olemme sama ihminen. Emme ole oikeastaan edes täällä. Olemme kuin Janet ja Michael Jackson. Hänestä tulee minä, kun hän pukeutuu peruukkiin ja iltapukuun, eikä kukaan huomaa mitään. Se on yksi aikamme suurimmista mysteereistä, Megan Fox sekoili New York Times -lehdelle antamassaan haastattelussa.

Foxin miesystävä, Beverly Hills 90210 -sarjasta tuttu Brian Austin Green, myötäili tyttöystävänsä puheita toteamalla olevansa itsekin välillä ymmällään siitä onko hänen rakkaansa mies vai nainen.

– Hän on hemmetinmoinen mies, Megan Fox. Se kertoo kaiken, Green sanaili.

Maailman seksikkäimmän naisen tittelin lisäksi Megan Fox valittiin taannoin GQ-lehdessä myös maailman suurimmaksi miesten pakkomielteeksi. Pian hänet nähdään valkokankaalla elokuvissa How to Lose Friends and Alienate People ja Transformers 2 : Revenge of the Fallen.