BB-Andreas poseerasi alusvaatemallina

Viihdeuutiset · Stara.fi

Big Brother -talossa kuluneella tuotantokaudella asunut BB-Andreas työskentelee normaalisti Viking Linen risteilyisäntänä, mutta hän otti työstään viiden kuukauden vapaan BB-kilpailua varten.

Andreas palaa laivalle vasta vuoden alussa, ja sitä ennen hän on laajentanut toimenkuvaansa ansaitsemalla rahaa promootiotöillä. Tänään ilmestyneen Markkinointi & Mainonta -lehden mukaan BB-Andreas nähtiin viime viikolla Björn Borg -vaatemerkin promootiohenkilönä.

Risteilyisäntä poseerasi nimittäin NRJ Fashion Awards -tapahtuman vieraiden joukossa Björn Borgin boksereihin sonnustautuneena. Mikäs sopisikaan BB-julkkikselle paremmin kuin BB-tuotteiden esittely.

Big Brother -talossa asuessaan Andreas otti johtajan paikan, mutta hänen häätönsä jälkeen saappaisiin astui BB-Johan, joka on edelleen mukana kisassa. Parhaillaan talossa vietetään finaaliviikkoa ja koko kisan viimeisiä päiviä. Varsinainen finaali nähdään ensi sunnuntaina.