BB-Anniina paljasti omat rajansa

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talon eilisissä bileissä finaaliviikon asukkaat avautuivat monellakin tavalla, kun keskustelut muuttuivat alkoholin myötä tavallista syvällisemmiksi.

Samalla myös BB-Anniina paljasti omat rajansa, jotka hän asetti itselleen taloon tullessaan.

– Mulla on se ”yksi” on ainoa raja, mikä mulla on ollut täällä. Kaikkeni muuten annan, Anniina paljasti.

– Mä haluan pitää sen täysin yksityisenä enkä mä halua jakaa sitä kenenkään kanssa. Jos mä hommaan niin mä hommaan sen yksityisenä ja sen ihmisen kanssa, jonka kanssa haluan, enkä halua siihen mitään ylimääräisiä silmäpareja.

Anniina kertoi huomanneensa olleensa talossa muiden vietävissä, mutta tekevän kuitenkin lopulta vain niin kuin itse haluaa.

– Mä oon aika vietävissä, mutta sit mulla on kuitenkin se joku joka sanoo mulle, että mitä mieltä mä oon. Se on mun sydämen ääni. Mä oon oikeesti aika sinisilmäinen ja sokee joissain asioissa, mutta silti mä menen mun sydämen mukaan. Sellainen mä oon ulkomaailmassakin, Anniina lisäsi.