BB-Jarmo: Miten seurustelu määritellään?

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa vietetään kauden viimeisiä päiviä ja asukkaat saivat eilen kosteat bileet onnistuneen viikkotehtävän kunniaksi. Alkoholia haettiin ensin kaupasta yhteensä 60 tölkkiä neljälle ihmiselle, minkä jälkeen sauna ja poreallas olivat jo lämpimänä.

Saunan lauteilla puhe kääntyi julkisuuteen ja ihmissuhteisiin. BB-Tero tiedusteli muilta finalisteilta aikovatko se seurustella vuoden kuluttua. BB-Anniina totesi nauttineensa kuluneesta sinkkuvuodesta, mutta toivovansa itselleen kumppania. Jarmo puolestaan tivasi Terolta tarkempaa määritelmää seurustelulle.

– Ehkä mulla voi olla vielä tsäänssejä, Anniina toivoi.

– Miten kuvailet seurustelua? Jarmo pyysi tarkennusta kysymykseen.

– Silloin sulla on yksi nainen, etkä tapaa muita naisia, Tero valotti asiaa.

– No, jos seurustelulle on noi kriteerit, niin en seurustele! Jarmo totesi.

– Kyllä tai ei… Mutta siinä on kyllä niin paljon muttia, Johan vastasi.

Anniina jatkoi seurusteluasian pohtimista ääneen.

– Mä kyllä haluaisin seurustella. Kyllä mä haluaisin seurustella. Kyllä mä toivon, että löytyis sellainen ihminen. Paljon kivempaa on seurustella kuin olla sinkkuna. On sinkkunakin ihan jees, Anniina mietiskeli.